Tel: +387 37 689 036 Faks: +387 37 695 027

O ime

2016-08-11_080632NO LIMIT TECHNOLOGY je registrovana 2001. godine sa namjerom da u grad i u okruženje u kome posluje donese nove ideje i zapadne informatičke standarde. Prvo smo pokrenuli Computer Shop u, prodaju IT opreme na principu Cash and Carry, a iste godine i počeli sa prodajom, instalacijama i održavanjem računovodstvenog-knjigovodstvenog softwera, postižući zavidan uspjeh implementirajući ga u velikom broju firmu na teritoriji BiH.

 

Firma se razvijala u smjeru sistem integratora, koja je praktično odmah i postao. Značajan korak naprijed je učinjen 2006. Stupanjem na Internet poslovanje providinga pružanje širokopojasnih veza će u vrijeme kada je veliki operateri imao samo dial-up pristup. Bilo je kontinuirani rast kompanije, Međutim, logično, u pružajući posao produžni kabel operatera, tako da smo 2010. uveo kablovsku televiziju i Interent i, ponovo kao prvi, MMDS digitalni TV.

 

Godine 2015. uspješno smo prodali poslovne telekomunikacija ćerka kompanija Telekom Slovenije, ali nastavili da održavamo mrežu kao outsource za istu kompaniju, da sada imamo i najbolji kupac.

 

Firma trenutno upošljava 11 stalno uposlenih radnika i u stalnoj smo potražnji za kvalitetnim usposlenicima.
Trenutno u našem portfoliju imamo prodaju informatičke opreme na veliko i malo, proizvodnja i održavanje softvera, servisna oprema, održavanje telekomunikacione opreme i intervencije kod korisnika usluga Telekoma Slovenije na teritoriji USK-a, računarske mreže…Dakle, široki dijapazon informatičkih rješenja i usluga.

 

logo